Accountancy

Het Kantoor

Accountantskantoor De Geyter is een vooruitstrevend kantoor die volop inzet op digitalisering en gespecialiseerd is in de boekhoudkundige en fiscale begeleiding van KMO’s, vrije beroepen en zelfstandigen.

Door onze proactieve persoonlijke aanpak gecombineerd met jarenlange ervaring en kennis betekenen wij een meerwaarde voor uw bedrijf. Als ondernemer kunt u bij ons rekenen op een accountant die naast u staat, tijd voor u vrij maakt en actief met u meedenkt.

VISIE

Een succesvol bedrijf moet zich vandaag meer dan ooit kunnen aanpassen aan een snel evoluerende markt. Ook als accountantskantoor voelen wij deze vooruitgang. Terwijl vroeger de klemtoon lag op accountancy en fiscaliteit wordt dit nu meer en meer als een basis beschouwd en wordt er meer aandacht besteed aan adviesverlening en analyse van de resultaten. Ons kantoor heeft 100% voor deze nieuwe weg gekozen en probeert steeds in te spelen op nieuwe tendensen.

Boekhouding
RodericDeGeyter

De Geyter Roderic

Roderic De Geyter studeerde in 1996 af als accountant- belastingconsulent waarna hij al vlug startte in een gerenomeerd accountantskantoor. Na een aantal jaren nuttige praktijkervaring behaalde hij in 2012 zijn titel als gecertificeerd fiscaal accountant .

Hij is de bedrijfsleider van het kantoor en  ook de accountant van verschillende éénmanszaken, vrije beroepers en vennootschappen. Naast de afsluiting en fiscale optimalisaties probeert hij vooral een coach te zijn en bedrijfsleiders inzichten te laten verwerven in hun business.

Tevens is hij lid van verschillende beroepsorganisaties en spijkert hij voortdurend zijn kennis bij in fiscaal en juridische materies.